Случувања »

септември 4, 2018 – %I:%M %p | Comments Off on Прием на првачињата во „Јоаким Крчоски„

Можеби летото се измори од нашите игри. Се разбира тоа не значи дека не им се радуваше. Но, во некое можеби заборавено катче од мислите и срцето, училиштето секогаш има свој топол дом. …

Read the full story »
Годишни Извештаи

Погледнете го тековниот и изминатите годишни извешти – ООУ Јоаким Крчоски

Годишни Програми

Погледнете ја тековната и изминатите годишни програми – ООУ Јоаким Крчоски

Совет на родители

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s

Проекти

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s

Случувања

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s

Home » Archive by Category

Articles in Активности

Наслов од категорија – Активности

октомври 29, 2013 – %I:%M %p | Comments Off on Наслов од категорија – Активности
Наслов од категорија – Активности

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and …

Наслов од категорија – Активности

октомври 29, 2013 – %I:%M %p | Comments Off on Наслов од категорија – Активности
Наслов од категорија – Активности

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and …

Наслов од категорија – Активности

октомври 29, 2013 – %I:%M %p | Comments Off on Наслов од категорија – Активности
Наслов од категорија – Активности

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and …