Случувања »

May 11, 2017 – %I:%M %p | Comments Off on Упис на првачиња за учебната 2017-18

Почитувани родители,
 
Во согласност со Законот за основно образование на Република Македонија,   ООУ „Јоаким Крчоски“ Волково објавува упис на две паралелки во прво одделение за учебната 2017/2018 година.
Право на упис во прво одделение имаат сите деца …

Read the full story »
Годишни Извештаи

Погледнете го тековниот и изминатите годишни извешти – ООУ Јоаким Крчоски

Годишни Програми

Погледнете ја тековната и изминатите годишни програми – ООУ Јоаким Крчоски

Совет на родители

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s

Проекти

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s

Случувања

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s

Home » Archive by Category

Articles in Видео

Видео – Учениците од ОУ Јоаким Крчоски

October 29, 2013 – %I:%M %p | Comments Off on Видео – Учениците од ОУ Јоаким Крчоски
Видео – Учениците од ОУ Јоаким КрчоскиPlay

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and …