Годишни Извештаи

Погледнете го тековниот и изминатите годишни извешти – ООУ Јоаким Крчоски

Годишни Програми

Погледнете ја тековната и изминатите годишни програми – ООУ Јоаким Крчоски

Совет на родители

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s

Проекти

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s

Случувања

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s

Home » Активности, Новости, Случувања

Прием на првачињата во „Јоаким Крчоски„

Submitted by on September 4, 2018 – %I:%M %pNo Comment

000 001 002Можеби летото се измори од нашите игри. Се разбира тоа не значи дека не им се радуваше. Но, во некое можеби заборавено катче од мислите и срцето, училиштето секогаш има свој топол дом. Еве не, здрави и весели повторно во неговите топли и умни прегратки.

Меѓу нас за првпат ќе бидат првачињата. Не грижете се, и ние некогаш како вас денес, бевме распнати меѓу љубопитноста и стравот.

Како и да е на првиот септемвриски ден, гласот на училишното ѕвонче му дава посебна магија и необична возбуда.

Така е и овој 1ви септември во нашето училиште „Јоаким Крчоски„ од Волково.