Годишни Извештаи

Погледнете го тековниот и изминатите годишни извешти – ООУ Јоаким Крчоски

Годишни Програми

Погледнете ја тековната и изминатите годишни програми – ООУ Јоаким Крчоски

Совет на родители

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s

Проекти

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s

Случувања

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s

Home » Активности, Новости

Училишен натпревар во шах

Submitted by on февруари 22, 2015 – %I:%M %pNo Comment

Со желба да ги откриеме најдобрите шахисти во нашето училиште организиравме натпреварот во шах. Натпреварот се одвиваше во двете категориски генерации VI-VII одд. и VIII-IX одд. Натпреварот се одржуваше неколку дена. Пријавени беа дваесет ученици од генерацијата VI-VII одд. и дванаесет ученици од VIII-IX одд. Преку ждрепка се одредија паровите за игра.
Во конкуренцијата кај малите победи Петар Ливрински од VI одд. додека кај учениците од VII-IX одд. победи Мартин Божиновски од IX одд. Натпреварот беше организиран од страна на наставничката по физичко и здравствено образование Силвана Миленковиќ.

Leave a comment!

You must be logged in to post a comment.