Учество на градското и државното првенство во стрелаштво за учебна 2013-2014 година

ООУ,,Јоаким  Крчоски,, со свои ученици зеде учество на градското првенство во стрелаштво кое се одржа на 26.11.2013 година во  стреланата ,,Стрелец,, во  СУГС.,,Раде Ј. Корчагин,,. Нашите стрелци постигнаа огромен успех, освојувајќи  ги  првите три места во машка конкуренција, додека во женска  конкуренција го освоивме  првото и второто

повеќе

АКЦИЈАТА ДЕН НА ДРВОТО – ЕСЕН 2013

ООУ ,,ЈОАКИМ КРЧОСКИ,, ВОЛКОВО ИЗВЕШТАЈ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА АКЦИЈАТА    ДЕН НА ДРВОТО – ЕСЕН 2013 МОТО ,,Засади здравје – засади здрава иднина,,              Во есенската акција  Ден на дрвото 2013 во ООУ ,,Јоаким Крчоски,, Волково се реализираа низа активности под мотото ,,Засади здравје – засади здрава иднина,,: ЦЕНТРАЛНО

повеќе