Прием на првачињата во „Јоаким Крчоски„ 2019-20

Можеби летото се измори од нашите игри. Се разбира тоа не значи дека не им се радуваше. Но, во некое можеби заборавено катче од мислите и срцето, училиштето секогаш има свој топол дом. Еве не, здрави и весели повторно во неговите топли и умни прегратки. Меѓу нас

повеќе

Упис на првачиња за учебната 2018-19

Joakim Krcovski POSTER-2018 Почитувани родители,   Во согласност со Законот за основно образование на Република Македонија,   ООУ „Јоаким Крчоски“ Волково објавува упис на две паралелки во прво одделение за учебната 2018/2019 година. Право на упис во прво одделение имаат сите деца кои до 31.12.2018 година ќе наполнат

повеќе

Упис на првачиња за учебната 2017-18

Почитувани родители,   Во согласност со Законот за основно образование на Република Македонија,   ООУ „Јоаким Крчоски“ Волково објавува упис на две паралелки во прво одделение за учебната 2017/2018 година. Право на упис во прво одделение имаат сите деца кои до 31.12.2017 година ќе наполнат 6 години и

повеќе

Работилница на учениците од II 1 одд -,,Природните убавини на Р.Македонија˝ и ,,Празниците во Р.Македонија˝

Учениците од II 1 одд. заедно со одделенскиот раководител Елеонора Трајковска и во соработка со родителите ја реализираа работилницата на тема: ,,Природните убавини на Р.Македонија˝ и ,,Празниците во Р.Македонија˝. Родителите земаа големо учество и со својата креативност и соработка успешно ја реализираа работилницата. На лицата на учениците

повеќе

Се за мама – Работилница на I-1 одделение

Учениците од I1одд. заедно со својата наставничка Катерина Петреска реализираа соработка со родители под мотото ,,Се за мама“. Учениците и родителите изработија осмомартовски честитки по повод престојниот празник

повеќе