Училишни протоколи

КУЌЕН РЕД ВО УСЛОВИ НА КОВИД на ООУ „Јоаким Крчоски„ линк Протокол на училиштето ООУ „Јоаким Крчоски„ линк АЛГОРИТАМ ЗА ПОСТАПУВАЊЕ ВО УЧИЛИШТЕ ВО СЛУЧАЈ НА ПОЈАВА НА ДЕТЕ ПОТВРДЕНО НА КОВИД-19 линк Кодекс за ученици за он лајн настава линк КОДЕКС НА УЧИЛИШТЕТО ВО УСЛОВИ НА

повеќе

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ за учебната 2020-2021

РАСПОРЕД за УЧЕНИЦИТЕ ОД I – III одд распоред РАСПОРЕД за УЧЕНИЦИТЕ ОД IV – V одд распоред РАСПОРЕД ЗА ПОЧЕТОК НА ЧАСОВИТЕ за УЧЕНИЦИТЕ ОД IV – V V одд распоред РАСПОРЕД ЗА ON LINE НАСТАВА за УЧЕНИЦИТЕ ОД VI – IX одд распоред РАСПОРЕД ЗА

повеќе

Прием на првачињата во „Јоаким Крчоски„ 2019-20

Можеби летото се измори од нашите игри. Се разбира тоа не значи дека не им се радуваше. Но, во некое можеби заборавено катче од мислите и срцето, училиштето секогаш има свој топол дом. Еве не, здрави и весели повторно во неговите топли и умни прегратки. Меѓу нас

повеќе

Упис на првачиња за учебната 2018-19

Joakim Krcovski POSTER-2018 Почитувани родители,   Во согласност со Законот за основно образование на Република Македонија,   ООУ „Јоаким Крчоски“ Волково објавува упис на две паралелки во прво одделение за учебната 2018/2019 година. Право на упис во прво одделение имаат сите деца кои до 31.12.2018 година ќе наполнат

повеќе

Упис на првачиња за учебната 2017-18

Почитувани родители,   Во согласност со Законот за основно образование на Република Македонија,   ООУ „Јоаким Крчоски“ Волково објавува упис на две паралелки во прво одделение за учебната 2017/2018 година. Право на упис во прво одделение имаат сите деца кои до 31.12.2017 година ќе наполнат 6 години и

повеќе