Случувања »

септември 4, 2018 – %I:%M %p | Comments Off on Прием на првачињата во „Јоаким Крчоски„

Можеби летото се измори од нашите игри. Се разбира тоа не значи дека не им се радуваше. Но, во некое можеби заборавено катче од мислите и срцето, училиштето секогаш има свој топол дом. …

Read the full story »
Годишни Извештаи

Погледнете го тековниот и изминатите годишни извешти – ООУ Јоаким Крчоски

Годишни Програми

Погледнете ја тековната и изминатите годишни програми – ООУ Јоаким Крчоски

Совет на родители

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s

Проекти

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s

Случувања

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s

Home » Archive by Category

Articles in Новости

Учество на меѓународен ликовен натпревар

декември 6, 2013 – %I:%M %p | Comments Off on Учество на меѓународен ликовен натпревар
Учество на меѓународен ликовен натпревар

Учество на меѓународен ликовен натпревар по повод
40 Години од формирање на Европска канцеларија на патенти
Група ученици од прво до петто одделение од ООУ ,,Јоаким Крчоски,, Волково  менторирани од своите одделенски раководители учествуваа на Меѓународен ликовен …

Учество на градското и државното првенство во стрелаштво за учебна 2013-2014 година

декември 3, 2013 – %I:%M %p | Comments Off on Учество на градското и државното првенство во стрелаштво за учебна 2013-2014 година
Учество на  градското  и  државното  првенство  во  стрелаштво  за учебна 2013-2014 година

ООУ,,Јоаким  Крчоски,, со свои ученици зеде учество на градското првенство во стрелаштво кое се одржа на 26.11.2013 година во  стреланата ,,Стрелец,, во  СУГС.,,Раде Ј. Корчагин,,.
Нашите стрелци постигнаа огромен успех, освојувајќи  ги  првите три места во …

Реализирани интерни училишни натпревари

ноември 26, 2013 – %I:%M %p | Comments Off on Реализирани интерни училишни натпревари
Реализирани интерни училишни натпревари

Во периодот од 30.09 до 24.10.2013 година, во Централното училиште ,,Јоаким Крчоски,, се реализираа интерни училишни натпревари. На натпреварите учествуваа сите пријавени ученици. Натпреварите се реализираа во најдобар ред во однапред предвидените термини. Во прилог следува преглед …

Проект ,,Регионална поддршка на инклузивното образование,,

ноември 26, 2013 – %I:%M %p | Comments Off on Проект ,,Регионална поддршка на инклузивното образование,,
Проект ,,Регионална поддршка на инклузивното образование,,

Заеднички проект на Европска унија и Совет на Европа
Нашето училиште е вклучено во Проектот со почеток на учебната 2013/2014 година. Проектот се реализира во соработка со Министерството за образование и наука на Република Македонија, Европска …

Наслов Новости

октомври 29, 2013 – %I:%M %p | Comments Off on Наслов Новости
Наслов Новости

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and …